Logo voor Site 

Het beoefenen van sport is een mensenrecht.
Ieder individu moet de mogelijkheid hebben om sport te beoefenen, zonder discriminatie van welke aard dan ook.
En in de geest van de Olympische gedachte.
Dit vereist wederzijds begrip in de geest van vriendschap, solidariteit en fair play.
Vertaald uit het olympisch handvest.

Nieuwsbrief juni 2014

Beste leden,

De zomervakantie staat voor de deur. Een massa vrije tijd komt op ons af... vrije tijd die we kunnen invullen op verschillende manieren.

Vzw sportlief staat alvast klaar om jullie een zinvolle en sportieve zomervakantie aan te bieden. Op één week na is de zomervakantie gevuld met een aanbod vol sportkampen in Steenokkerzeel. Een deel van dit aanbod wordt georganiseerd door de sportraad van de gemeente. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een ander deel wordt georganiseerd door onze sportvereniging. www.sportlief.be (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Al onze sportkampen gaan door in de gemeentelijke sporthal Hertblock te Steenokkerzeel. Iedereen is welkom op onze sportkampen. We proberen de deelnemers per leeftijdsgroep onder te verdelen. We voorzien omnisporten zoals; atletiek, volleybal, basket, unihoc, badminton, voetbal, circusvaardigheden, judo, Taekwando, dans, freesbee, rope skipping, gym, baseball, conditie, choekbal, new games enz. Al deze sporten worden onderwezen door echte sportleraars.

 Sporthal Hertblock Orchideeënlaan z/n - 1820 Steenokkerzeel

Kamp

Periode

Leeftijd

Activiteit

Prijs

Uur

1.

07/07-11/07

6-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

2.

14/07-18-/07

6-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

3.

18/08-22/08

6-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

4.

25/08-29/08

5-9 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

 

Je kan komen sporten met je broers, zussen en je vriendjes. De plaatsen zijn onbeperkt. Bij mooi weer spelen we zoveel mogelijk buiten. Sport blijft echter wel centraal staan. Je komt in aanraking met verschillende sporten en leert vele nieuwe sportdisciplines kennen. Onze lesgevers staan garant voor sportlessen op een sterke pedagogisch en didactisch verantwoorde wijze.

Wij willen alle ouders oproepen om hun kinderen terug te leren sporten... Het spontane matchke voetbal in de straat, kinderen die in hun eigen wijk een Ronde van Frankrijk organiseren, is in deze maatschappij verdwenen. Overdag geen tv, computer en gsm maar spelen is het doel. Sporten en leuk bewegen, terug samen activiteiten ondernemen. Groot met klein, meisjes en jongens. Wij willen hier samen met jullie voor gaan.

Yes, we can !!!

Het Sportliefteam

Natascha, Pascale, Dorien, Gaella, Sam, Frank, Evert, Luc, Annick en Johan.

Inschrijven kan via deze link.

- Sportkamp in de zomervakantie 2014 (inschrijvings formulier)