Logo voor Site 

Het beoefenen van sport is een mensenrecht.
Ieder individu moet de mogelijkheid hebben om sport te beoefenen, zonder discriminatie van welke aard dan ook.
En in de geest van de Olympische gedachte.
Dit vereist wederzijds begrip in de geest van vriendschap, solidariteit en fair play.
Vertaald uit het olympisch handvest.

Nieuwsbrief mei  2015

Beste ouders
Beste leden
 
 
Het winterseizoen van onze vereniging was een succes...ongeveer 150 leden hebben genoten van onze ski-en snowboardlessen tijdens de paas- en krokusvakantie.
Nu maken we ons klaar voor een stralende en sportieve zomer...
Ook deze zomervakantie organiseert ‘vzw Sportlief’ voor zoveel mogelijk kinderen en jongeren tussen 4 en 12 jaar toffe, originele en tot verbeelding sprekende sportactiviteiten.
In onze jachtige en prestatiegerichte maatschappij wil ‘vzw sportlief’ een verademing zijn, een tegengewicht vormen voor het overdreven scherm- en computergebruik van onze jongeren.
Onze deelnemers zullen zich zowel lichamelijk-sportief als artistiek-creatief kunnen uitleven. Dit in een aangename sfeer, samen met hun leeftijdsgenoten.

Opgelet: De trouwe deelnemers aan onze sportkampen worden beloond!
Vanaf de zomervakantie 2015 zullen wij met spaarkaarten werken.
De ‘sportlief familiespaarkaart’ betekent een groot voordeel voor grote gezinnen en trouwe deelnemers aan onze sportkampen te Steenokkerzeel.
Elke gezin/deelnemer ontvangt een spaarkaart. Bij deelname aan een volledige sportweek krijg je per deelnemer op de laatste dag een stempel op je spaarkaart. Elke deelnemer krijgt een stempel, ook al betreft het leden van eenzelfde gezin.
Wanneer je spaarkaart 10 stempels bevat, heb je recht op 1 gratis sportkamp. U vermeldt dan bij de volgende inschrijving dat U in het bezit bent van een volledige “Sportlief familiespaarkaart” en geeft deze de eerste dag van het sportkamp aan een verantwoordelijke af. De “sportlief familiespaarkaarten” zijn onbeperkt geldig, maar onze organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies.
 
Nieuw is ook dat vanaf deze zomervakantie kleutertjes kunnen deelnemen aan onze sportkampen. Zij krijgen een op maat gemaakt sportprogramma met extra rustpauzes.
Gedreven lesgevers worden voorzien voor de kleutersportkampen.
 
Hopelijk mogen we jullie opnieuw verwelkomen op één van onze omnisportkampen.
Je kan komen sporten met je broers, zussen en vriendjes, de plaatsen zijn onbeperkt. Bij mooi weer spelen we zoveel mogelijk buiten. Je komt in aanraking met verschillende sporten en leert nieuwe sportdisciplines kennen.
Onze lesgevers staan steeds garant voor sportlessen op een pedagogisch-didactisch verantwoorde wijze.
 
Wij willen alle ouders oproepen om hun kinderen opnieuw te leren sporten. Overdag geen tv, gsm, computer maar spelen is het doel. Sporten en bewegen, terug samen activiteiten ondernemen.
Groot met klein, jongens en meisjes. Wij willen hier samen met jullie voor gaan.
  

Kamp

Periode

Leeftijd

Activiteit

Prijs

Uur

1-zomer

13/07-17/07

4-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

3-zomer

10/08-14/08

4-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

4-zomer

17/08-21/08

4-12 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

5-zomer

24/08-28/08

4-9 jaar

Omnisport

€80

9u-16u

 
 Inschrijven kan via deze link !!!!!
 
YES, WE CAN!!!
 
Het Sportliefteam.